Еми – Бети д.о.о – Балон Магија е генерален застапник и дистрибутер на FLY Luxe за Македонија. 

 

FLY Luxe е полимерно средство за продолжување на времето на летање на балоните кои се изработени од латекс и наполнети со хелиум. Ова е нов производ на светскиот пазар, произведен во Русија. FLY Luxe средството е нетоксично, безопасно и растворливо во вода. Аналогно е на познатото средство Hi Float, но со подобра и подостапна цена и одличен квaлитет. Времето на продолжено летање ќе зависи и од квалитетот на балоните со кои се работи, исто како и со Hi Float.

 
Побарајте бесплатен примерок, пишете на нашата e-mail адреса  и може да го тестирате и  да се уверите во квалитетот на FLY Luxe.  Побарајте и ценовник , ќе ви го испратиме.
 
Достапен е во три различни пакувања и различни количини во зависност од потребите. 
(0.85 л 2,5 л и 4 л)
 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w