w

Весели, насмеани цветови

Необична вазна, полна цветови, ќе ја направи секоја пригода незборавна, весела или едноставно ќе разубави нечие секојдневие.
Цена: 10,25
ДДВ: 1,84
Вкупно: 12,09

 Достапен само во Скопје


Необична вазна, полна цветови, ќе ја направи секоја пригода незборавна, весела или едноставно ќе разубави нечие секојдневие. Вазна пригодна и за декорација.

Стоечка фигура со висина од 80 цм. Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете во големиот асортиман на балони во категоријата фолија балони.

     Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w