w

Фолија балон со број 50 со хелиум

Балон со број 50- совршен за подарок за роденденска прослава или јубилеj
Цена: 4,02
ДДВ: 0,72
Вкупно: 4,74
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Балон со број 50- совршен за подарок за роденденска прослава или јубилеј. Исто така пригоден и за декорација. 

Димензија на балонот- 45 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w