w

Фолија балон во форма на шише за девојче

Честитајте го доаѓањето на свет на малата принцеза со ваков прекрасен балон
Цена: 6,78
ДДВ: 1,23
Вкупно: 8,01
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Честитајте го доаѓањето на свет на малата принцеза со ваков прекрасен балон.

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот- 79 цм х 33 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w