w

Фолија балон количка за момче со хелиум

Изненадете ги новите родители и честитајте го раѓањето на малото момче со прекрасен голем балон со димензија од 71 x 79 цм.
Цена: 9,00
ДДВ: 1,62
Вкупно: 10,62
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Изненадете ги новите родители и честитајте го раѓањето на малото момче. 

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот- 71 x 79 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w