w
w
w
w

Декоративна топка

Боја - жолта, сина, виолетова.
Цена: 2,08
ДДВ: 0,37
Вкупно: 2,45
Производот има повеќе можности за избор. Изберете една варијанта.
БојаДекорирајте го  вашиот простор со елегантни хартиени лампиони. Отворен лампион има дијаметар  40.6cm. Во пакувањето има 3 лампиони со врвка.  Боја  - жолта, сина, виолетова.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w