w

Добредојде за женско бебе со хелиум

Балонот е пригоден за подарок или за декорација.
Цена: 3,46
ДДВ: 0,62
Вкупно: 4,08
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


Балонот е пригоден за подарок или за декорација.

Димензија 45 см.

Производот содржи; Балон наполнет со хелиум - 1 пар

Производител: Anagram.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w