w

За прекрасното бебе ( балон со играчка)

Топло добредојде на новиот член на семејството
Цена: 27,00
ДДВ: 4,86
Вкупно: 31,86
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


  Подарете и честитајте им го најрадосниот ден во животот на среќните родители. Ако сакате да се напише име, внесете го на крај на нарачката во забелешки. Истата фигура може да биде изработена и во розе варијанта за девојче. Играчката во балонот може да биде различна во зависност од залихата во моментот.

Стоечка фигура

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w