w

Стаклена убавина

Прекрасен прозирен,голем, елегантен балон за убавите моменти да бидат повпечатливи.
Цена: 10,94
ДДВ: 1,97
Вкупно: 12,91
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Прекрасен, голем, прозирен балон за убавите моменти да бидат уште посреќни. Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Аранжманот е пригоден за подарок или за декорација.

Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот. Висина на аранжманот- 190 цм.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w