w

Ах, љубов голема

Изненадете ја личноста која најмногу ви значи
Цена: 2.076,27 ден.
ДДВ: 373,73 ден.
Вкупно: 2.450,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Изразете ја вашата љубов на посебен начин и изненадете ја и израдувајте ја личноста која најмногу ви значи.

     Прекрасна, огромна, статична фигура. Висина на аранжман 170 см. 

Може да надополниме со текст по ваша желба.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w