w

Добредојде малечка

Персонализиран балон
Цена: 932,20 ден.
ДДВ: 167,80 ден.
Вкупно: 1.100,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


  Голем балон ,наполнет со мали балончиња, со хелиум, на врвка и врзан на тег.

Напишете го името во забелешки. 

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас.  

Забелешки
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w