w

Радост во розе

Преубав, огромен букет балони за добредојде на новиот член во семејството
Цена: 1.525,42 ден.
ДДВ: 274,58 ден.
Вкупно: 1.800,00 ден.
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


 Преубави, разиграни и среќни балони за честитки на новородената принцеза. Балони наполнети со хелиум и врзани на тег., пригодни за подарок или декорација.

 Персонализиран балон. Напишете го нејзиното име во забелешки и ние ќе го спремиме и доставиме за вас. Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот. 

   Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w