w

Ноди

Oмилениот лик од цртаните.
Цена: 720,34 ден.
ДДВ: 129,66 ден.
Вкупно: 850,00 ден.
Расположлива количина: 9

 Достапен само во Скопје


  Омилениот лик од цртаните. Израдувајте ги најмладите со уникатен подарок, создадете незаборавно доживување и донесете вистинска радост на нивните лица.

   Стоечка фигура со висина од 140 цм.

   Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.
   Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w