w

Роденден, среќен роденден!!!

Роденденот не е целосен без балони.
Цена: 550,85 ден.
ДДВ: 99,15 ден.
Вкупно: 650,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


     Роденденот не е целосен без  балони. Голем балон , наполнет со хелиум и врзан на тег.Одличен подарок за најсреќен роденден.

    Димензија на балонот 74 цм

    Оставете ја Вашата порака во забелешки (на крајот на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка, може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за Вас.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w