w

Кујна од дрво - МОЗАИК - Janod Бренд: Janod

Висина на работната површина: 50 cm. Димензии 55 x 30 x 87 cm Потребно е склопување. Потребно време 50 мин.
Цена: 6.686,44 ден.
ДДВ: 1.203,56 ден.
Вкупно: 7.890,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Детска кујна со вистински карактер! Направена е во прекрасна комбинација од природно дрво, црна боја и обоени мозаици, што ѝ дава навистина елегантен изглед. Децата што „готват“ на ваква кујна, сигурно ќе смислат некои иновативни рецепти! Затоа, оставете ги слободно да ѝ се препуштат на фантазијата и видете до каде може да ги однесе инспирацијата од мама и тато!

Доаѓа со куки за закачување, 1 лажица, 1 тава, 1 метална цедалка и 3 картонски кутии за храна (сирење, брашно, ориз), метален мијалник, 2 ротирачки копчиња со звук (кога ќе го притиснете црвеното копче еднаш, се палат сијаличките за грејачите, а кога ќе ги притиснете два пати се слуша звук на вода што врие. Светлата и звукот се гасат самите по 30 секунди, или може да ги изгасите доколку стиснете на кочињата трет пат.)

Како и вистинските кујни, има 2 копчиња со звучни сигнали за вклучување на грејачите и на рерната. Рерната и бифето се со магнетни вратички.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w