w

Сложувалка 8+1 - ГРАД - Headu

Откривање на светот околу себе ● Учење кои се видовите на транспорт во градот ● Развој на вештината на рацете
Цена: 500,00 ден.
ДДВ: 90,00 ден.
Вкупно: 590,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Децата можат да откријат многу работи со овие големи двострани сложувалки. Од едната страна, тие можат да состават 8 сложувалки од по 4 делчиња со транспортни средства, а од другата страна голема сложувалка со сцена од град.

 8 сложувалки со 4 двострани парчиња. Големината на целата сложувалка со сцена од град е 60 x 30 cm

Произведено во Италија

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w