w

Пазарче - Janod

За возраст од 3-8 г
Цена: 5.500,00 ден.
ДДВ: 990,00 ден.
Вкупно: 6.490,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Убаво зелено пазарче за продажба на овошје и зеленчук, идеален за амбициозните мали градинари. Зелениот пазар доаѓа со часовник, знак за „отворено/затворено“ во вид на црна табличка, кутија со креди, 6 картонски кутии за за различни видови храна, каса, вага, 3 јаболки, 3 банани, 3 јаготки, 3 моркови, 3 роткви, 3 компири и 3 хартиени кеси за пазарење.

Вкупен број на парчиња: 32.

Овој сет е спакуван во кутија и е потребно склопување.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w