w

Добредојде најмилa

Прекрасен аранжман за добредојде на новото бебе кој ќе ја израдува новата мама.
Цена: 991,53 ден.
ДДВ: 178,47 ден.
Вкупно: 1.170,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


  Прекрасен аранжман за добредојде на новото бебе кој ќе ја израдува новата мама. Балоните се со хелиум врзани на тег. Висина околу 2 м.

   Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот. Достапен е и за момче.

   Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w