w

Новогодишно изненадување

Изненадете, израдувајте и подарете ваков прекрасен букет.
Цена: 584,75 ден.
ДДВ: 105,25 ден.
Вкупно: 690,00 ден.
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


  Изненадете, израдувајте и подарете ваков прекрасен весел букет и внесете празнична атмосфера во секој дом.

   Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег.  Висина на аранжманот- околу 2м.  Дезените на балоните може да варираат во зависност од залихите во моментот.

 Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w