w

Смајли Санта

Стоплете ги срцата на Вашите најмили и разубавете ја зимската празнична атмосфера.
Цена: 466,10 ден.
ДДВ: 83,90 ден.
Вкупно: 550,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Стоплете ги срцата на Вашите најмили и разубавете ја зимската празнична атмосфера. Стоечка фигура со димензија од 100 цм.

Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w