w

Животни - патувај, учи и исртажувај. Бренд: SASSI JUNIOR

Сложувалка со 205 пар. Вклучува и книга со 32 страни. За возраст 6 год +
Цена: 1.059,32 ден.
ДДВ: 190,68 ден.
Вкупно: 1.250,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Едукативна сложувалка која открива кои животни живеат на различни континенти.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w