w

Табла за цртање. Бренд: Ever Earth

Материјал - дрво. Возраст 3+
Цена: 1.177,97 ден.
ДДВ: 212,03 ден.
Вкупно: 1.390,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Оваа двострана табла за цртање на којашто може да се црта со креда и маркер на водена база, им овозможува на децата да го искажат својот гениј и талент.

- Не содржи креда

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w