w

Воз од дрво - Лондон

Materijal - drvo.Vozrast 2+
Цена: 1.601,69 ден.
ДДВ: 288,31 ден.
Вкупно: 1.890,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


Воз од дрво -  Лондон. Дрвена едукативна играчка , за возраст над 2 години.Оваа играчка е трајна и безбедна за игра.Производител  Goki

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w