w

Сложувалка со текстури за допирање - Шумски животни - Janod

За возраст 2-4 години
Цена: 932,20 ден.
ДДВ: 167,80 ден.
Вкупно: 1.100,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Голема сложувалка од 20 делчиња од цврст картон, со 7 делчиња со текстури (крзно за лисицата, мечката, срната и зајакот, имитација на пердуви за бувот, светкав ефект за крилјата на пеперутката и текстура на лист за лисјата). 

Илустрацијата е со силни и јасни бои. Содржи постер.

Сложувалка: 65 x 50 cm

Кутијата од цврст картон има текстури на капакот.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w