w

Магнетна книга - Колку е часот?

Едукативна играчка за 3-8 год. возраст
Цена: 1.059,32 ден.
ДДВ: 190,68 ден.
Вкупно: 1.250,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Колку е часот? Со оваа игра детето ќе може на забавен начин да научи да распознава колку е часот. Направена е од 70 илустрирани магнети и 8 двострани картички (= 18 сцени). Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со различните магнети да ја направи истата сцена што е илустрирана на картичката.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w