w

Смајли Дедо Мраз

Стоплете ги срцата на Вашите најмили и разубавете ја зимската празнична атмосфера.
Цена: 161,02 ден.
ДДВ: 28,98 ден.
Вкупно: 190,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Стоплете ги срцата на Вашите најмили и разубавете ја зимската празнична атмосфера. Балонот е пригоден за подарок или декорација.

Димензија на балонот- 45 цм.
Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.
Производител: Anagram.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w