w

Гламурозен букет

За најсреќниот ден во животот на двајца млади
Цена: 974,58 ден.
ДДВ: 175,42 ден.
Вкупно: 1.150,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 За најсреќниот ден во животот на двајца млади, гламурозен букет од балони наполнети со хелиум, врзани на тег. Висина на аранжманот- 180 цм.

Букет од балони, пригоден за подарок или декорација.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w