w

Слатко бебе со балони

Прекрасно мало бебенце за топло добредојде
Цена: 500,00 ден.
ДДВ: 90,00 ден.
Вкупно: 590,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Прекрасно мало бебенце со балони за топло добредојде.

Висина на аранжманот- 170 см., статична фигура надополнета со балони со хелиум, пригодна за подарок или декорација.

Дезените на балоните со хелиум може да варираат во зависност од залихите во моментот. 

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w