w

Шарена магија на точки

Најголема, прекрасна магија од бои и балони, за најголеми насмевки
Цена: 1.516,95 ден.
ДДВ: 273,05 ден.
Вкупно: 1.790,00 ден.

 Достапен само во Скопје


Најголема, прекрасна магија од бои и балони, за најголеми насмевки.

Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Пригодни и за декорација. 

 Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w