w

Шарена магија

Најголема, прекрасна магија од бои и балони, за најголеми насмевки
Цена: 2.076,27 ден.
ДДВ: 373,73 ден.
Вкупно: 2.450,00 ден.

 Достапен само во Скопје


Најголема, прекрасна магија од бои и балони, за најголеми насмевки.

Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Пригодни и за декорација. 

 Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w