w

Капкејк х 2= најслатка роденденска забава

Роденденот не е целосен без капкејк и балони. Совршена комбинација и одличен подарок за најсреќен роденден.
Цена: 974,58 ден.
ДДВ: 175,42 ден.
Вкупно: 1.150,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


   Роденденот не е целосен без капкејк и балони. Совршена комбинација и одличен подарок за најсреќен роденден.

Димензија на аранжманот- 180 цм. Дезените на балонот со хелиум може да варираат во зависност од залихите во моментот. 

Оставете ја Вашата порака во забелешки (на крајот на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка, може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за Вас.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w