w

Хо хо хо ... Голем Дедо Мраз

Најголемиот Дедо Мраз, ве чека Вас.
Цена: 1.101,69 ден.
ДДВ: 198,31 ден.
Вкупно: 1.300,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Најголемиот Дедо Мраз, ве чека Вас.Прекрасен начин да ја надополните празничната атмосфера и веселите моменти.

   Статична фигура со висина од 200 цм. Фигурата може да се надополни со фолија балон со хелиум кој ќе го држи во раката. 

   Оставете ја Вашата порака во забелешки (на крајот на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка, може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за Вас.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w