w

Балон со мече за секого и секоја пригода

Најубавиот балон полн со балони во форма на срце и плишано мече, совршен за сите возрасти и пригоди.
Цена: 550,85 ден.
ДДВ: 99,15 ден.
Вкупно: 650,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 Најубавиот балон полн со балони во форма на срце и плишано мече, совршен за сите возрасти и пригоди. 

Статична фигура со висина од 110 см. пригодна за подарок или декорација. Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w