w

Смајли Матурант

Супер подарок за секој матурант или дипломец. Развеселете го уште повеќе убавиот ден и честитајте го големото достигнување.
Цена: 754,24 ден.
ДДВ: 135,76 ден.
Вкупно: 890,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 Супер подарок за секој дипломец. Развеселете го уште повеќе убавиот ден и честитајте го големото достигнување. Стоечка фигура со димензија од 170 цм., пригодна за подарок или декорација.

   Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

   Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w