w

За прекрасната мајка

Одлична идеја за подарок кој Вашата мајка ќе го обожува.
Цена: 211,86 ден.
ДДВ: 38,14 ден.
Вкупно: 250,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


  Одлична идеја за подарок кој Вашата мајка ќе го обожува. Балонот е пригоден и за декорација.

Димензија- 45 см.

Производот содржи 1 фолија балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Qualatex.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w