w

Мало срце, голема љубов

Прославете ја љубовта на поинаков начин, подарете, развеселете, направете ги саканите посреќни.
Цена: 228,81 ден.
ДДВ: 41,19 ден.
Вкупно: 270,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Мало срце, голема љубов. Аранжман од балончиња, инспириран од љубовта, за убавите моменти да бидат поромантични. Фигура пригодна за подарок или декорација.

Стоечка фигура со висина од 55 цм. Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум. Погледнете во големиот асортиман на балони во категоријата фолија балони.

     Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w