w

Музички балон Мики и Мини

Воодушевете ги саканите со голем балон од 74 цм. во форма на срце. Само удрете го балонот на означеното место и забавата може да започне.
Цена: 550,85 ден.
ДДВ: 99,15 ден.
Вкупно: 650,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Воодушевете ги саканите со голем балон во форма на срце. Само удрете го балонот на означеното место и забавата може да започне.

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот- 74 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w