w

Фолија балон количка за девојче со хелиум

Изненадете ги новите родители и честитајте го раѓањето на малото девојче со прекрасен голем балон со димензија од 71 x 79 цм.
Цена: 500,00 ден.
ДДВ: 90,00 ден.
Вкупно: 590,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


  Изненадете ги новите родители и честитајте го раѓањето на малото девојче.

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот- 71 x 79 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w