w

Фолија балон шишенце за девојче со хелиум

Посакајте топло добредојде на новото бебенце и израдувајте ја новата мама.
Цена: 237,29 ден.
ДДВ: 42,71 ден.
Вкупно: 280,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Посакајте топло добредојде на новото бебенце и израдувајте ја новата мама.

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот- 58 цм x 25 цм.

Производот содржи 1 фолија балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w