w

Денес ми е ... роденден !

Прославете го својот роденден со балони во форма на броеви.
Цена: 491,53 ден.
ДДВ: 88,47 ден.
Вкупно: 580,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Денес ми е ... роденден ! Прославете го својот роденден со балони во форма на броеви. Пригодни за декорација или за подарок. 

Статична фигура со висина од 55 цм. Боите на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот. Броевите се достапни во сребрена и златна боја и било кој број по Ваша желба. 

Фигурата може да се надополни со фолија балон со хелиум кој ќе ја изрази пригодата за која сакате да честитате. Погледнете во големиот асортиман на балони во категоријата фолија балони.

   Оставете ја Вашата порака во забелешки (на крајот на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка, може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за Вас.

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w