w

Мече со цвеќе

Насмеано, среќно мече, со букет цвеќе, совршен подарок за секаков вид пригода.
Цена: 516,95 ден.
ДДВ: 93,05 ден.
Вкупно: 610,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 Насмеано, среќно мече, со букет цвеќе, совршен подарок за секаков вид пригода. Стоечка фигура. Димензија на фигурата 100 цм.

Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w