w

Среќна дадичка

Насмеана дадичка која ќе ги направи убавите моменти, повесели, а Вашите најмили, посреќни.
Цена: 550,85 ден.
ДДВ: 99,15 ден.
Вкупно: 650,00 ден.

 Достапен само во Скопје


 Насмеана дадичка која ќе ги направи убавите моменти, повесели, а Вашите најмили, посреќни. Стоечка фигура. Димензија на фигурата 140 цм.

Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w