w

Подарок за среќен роденден

Несекојдневен и уникатен подарок за поголема радост на роденденот на Вашите најмили.
Цена: 381,36 ден.
ДДВ: 68,64 ден.
Вкупно: 450,00 ден.
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


Несекојдневен и уникатен подарок за поголема радост на роденденот на Вашите најмили.

Аранжман од балони надополнет со фолија балон наполнет со хелиум,  со височина од 130 цм., пригоден и за декорација. Дезенот на фолија балонот може да варира во зависност од залихите во моментот.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w