w

Елегантен балон

Прекрасен, елегантен балон за убавите моменти да бидат повпечатливи.
Цена: 652,54 ден.
ДДВ: 117,46 ден.
Вкупно: 770,00 ден.
Расположлива количина: 8

 Достапен само во Скопје


Прекрасен, елегантен балон за убавите моменти да бидат уште посреќни. Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Аранжманот е пригоден за подарок или за декорација.

Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот. Висина на аранжманот- 170 цм.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w