w

Фолија балон за новороденче девојче со хелиум

Одличен начин да го честитате раѓањето на малото девојче
Цена: 211,86 ден.
ДДВ: 38,14 ден.
Вкупно: 250,00 ден.
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


  Одличен начин да го честитате раѓањето на малото девојче и да ги израдувате новите родители. 

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот- 45 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w