w

Вазна со шарени цветови

Шарени цветови за посебните моменти да бидат уште повесели
Цена: 440,68 ден.
ДДВ: 79,32 ден.
Вкупно: 520,00 ден.

 Достапен само во Скопје


   Прекрасна вазна со цветови во весели бои. Честитајте роденден или полнолетство со уникатен подарок кој со сигурност ќе биде запаметен. Вазна пригодна и за декорација. Стоечка фигура со висина од 70 цм.

   Фигурата може да биде надополнета со балон со натпис Среќен роденден на местото на балонот со број 18. Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот.

     Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w