w

Радосниот Кире

Радосниот Кире, со раширени раце нуди топли прегратки и насмевки.
Цена: 754,24 ден.
ДДВ: 135,76 ден.
Вкупно: 890,00 ден.

 Достапен само во Скопје


   Радосниот Кире, со раширени раце нуди топли прегратки и насмевки. Подарете ваква фигура и наполнете ги срцата на вашите мили со радост и среќа.

   Статична фигура со висина од 160 цм. Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот. Фигурата може да се надополни со фолија балон со хелиум кој ќе го држи во раката и ќе ја изрази пригодата за која сакате да честитате. Погледнете во големиот асортиман на балони во категоријата фолија балони.

   Оставете ја Вашата порака во забелешки (на крајот на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка, може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за Вас.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w