w

Те сакам

Прославете ја љубовта на посебен начин или едноставно разубавете го денот на Вашите сакани со овој прекрасен балон.
Цена: 271,19 ден.
ДДВ: 48,81 ден.
Вкупно: 320,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Прославете ја љубовта на посебен начин или едноставно разубавете го денот на Вашите сакани со овој прекрасен балон. Балонот е пригоден и за декорација на вашите специјални прослави. Димензија на балонот- 45 цм.

  Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w