w

Љубовен аранжман

Изненадете ја личноста која најмногу ви значи
Цена: 415,25 ден.
ДДВ: 74,75 ден.
Вкупно: 490,00 ден.
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


   Изразете ја вашата љубов и изненадете ја личноста која најмногу ви значи.

   Комбинирана статична фигура на која е заврзан балон наполнет со хелиум. Висина на аранжман 120 см.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w