w

Среќна годишнина бабл балон

Прекрасен подарок за годишнина.
Цена: 449,15 ден.
ДДВ: 80,85 ден.
Вкупно: 530,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Прекрасен подарок за годишнина. Балонот е наполнет со хелиум декориран со мали балончиња и врзан на тег. Висина 180 см.

   Пригоден и за декорација.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w